Известие

Collapse
No announcement yet.

Амортисьори за 145 1.6 боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Амортисьори за 145 1.6 боксер

Някой знае ли защо по дяволите никой не ми дава цена под 200лв. на преден амортисьор(без отстъпките)!?
    Обиколих цяла Варна, ако някой знае некво по скатано местенце за нови части(щото всеизвестните съм ги обиколил) моля за връзка!
    Last edited by tonov; d.m.y г., 13:24.
    Алфа Ромео 145 1.6 103 !БОКСЕР!

---.
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:13.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

За да се сложи пълнител, оригиналния амортисьор трябва да се реже и да има намеса на стругар.

Когато търсих амортисьори за моя Боксер най-евтини бяха при Лисан, но не се сещам каква марка бяха, не е зле да го питаш за цена.
      Има и други колеги, които продават части във форума та може и тях да питаш.
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Потърси колегата Kamen666!
        Преди три месеца ми предложи на доста добра цена,ама все не остават финанси.Ще останеш изненадан от цената,а за качество незнам
        МЕТАН

Comment

Благодаря! Ще потърся, но съм решил твърдо да са нови, без значение от марката!

Comment

Колега smoOoke защо реши че ще ги сменяш,какво издава че са заминали?Питам защото и мойте ме съмняват,кажи какви са признаците за заминали амортисьори?Д а знам за какво да се ослушвам и оглеждам.
            Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

Еми левия просто е изпуснал...та чак май даже е паднал долу, защото много трака предницата...

Comment

---
                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:15.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                  ако е разбит носачът и най марковите амортисори няма да спрат тракането. Най баналният тест за изпуснал амортисйор е да натиснещ с цялата си тежест предницата и да отпуснеш рязко. Колата трябва да се изправи без да се разклаща. Тракането може да е от много места, включително и амортисйор, но най често е от шарнирен болт. Ако не сте сигурни посетете сервиз. Преди 3 дни сменях носач - осолу 60 лв, не е като 200++. Има и по евтин вариянт - пълнене на шартирът ама като са скапани и втулките няма смисъл.
                  Благодаря за съветите...но за съжеление е амортисьор(сервиз), въпреки това токущо разбрах че трябва и шарнир да сменям от дясно...

Comment

Първоначално публикувано от smo0oke Покажи съобщение
                    Благодаря за съветите...но за съжеление е амортисьор(сервиз), въпреки това токущо разбрах че трябва и шарнир да сменям от дясно...
                    Е то само шарнир няма как, цял носач ...
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Ще пробшам само тампони отначало...дано не ми се наложи да сменям носачи...

Comment

Смени си ги, колега, цената им е около 60 лв/бр...Не е хубаво да се правят компромиси с ходовата част; освен това колата ти ще стане съвсем друга!
                        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                        x145 1.6 boxer

Comment

Working...
                        X